Dutch NL English EN German DE Turkish TR

Het verhaal van Dobby

Wat we weten van Dobby

Geslacht: Reu
Leeftijd: 1 jaar
Grootte: middenmaat
Kleur: lichtbruin/beige
Huidig verblijf: Palamut Pooches Turkije
Reisklaar: per direct

Over Dobby

Dobby’s start in zijn leven was verschrikkelijk. Hij werd letterlijk gedumpt tussen het vuil.  Hij was stervende, maar gelukkig was daar een rescuer  die hem redde en hem naar het gemeentelijk asiel bracht. Dobby was uitgemergeld, zat onder de schurft en was nauwelijks te herkennen als een puppy. Hij was ondervoed, zat onder de parasieten en zijn huid was bedekt met korsten en wonden. Ronja ons bestuurslid zag Dobby en maakte ene video van hem. Ze liet het zien aan Sara van Palamut Pooches en die was meteen in tranen. Sara en haar team besloot Dobby te redden.  Het grote asiel is nauwelijks geschikt voor gezonde honden, laat staan voor een zo’n doodzieke pup.

Dobby is helemaal hersteld van zijn verschrikkelijke wonden en heeft het geluk gehad in huis te mogen opgroeien. Hij hoefde niet in de kennels maar mocht bij Sara en Mike en hun vrijwilligers in huis wonen. Een lekkere zachte bank, mandjes met kussens, kortom Dobby’s leven werd een paradijs. Helaas zijn er meer dan 80 honden daar dus het wordt nu tijd voor Dobby’s eigen paradijs bij zijn eigen lieve familie. Dobby is een zeer sociale kalme hond. Hij vindt alles goed en is de meest relaxte hond die je je bedenken kunt. Hij is supergoed met andere honden en is zeer stabiel. Hij ontfermt zich over de kleinere puppy’s en zorgt voor hen. Wat een geweldig karakter heeft deze lieverd. Zijn leven begon afschuwelijk maar ondanks dat is hij helemaal opgebloeid.

Dobby zal je eeuwig dankbaar zijn als hij bij jou mag wonen. Want een eigen familie heeft deze wonderschone hond verdiend.

Extra info over Dobby

Gecastreerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Gezondheidscertificaat: ja
Info bestuur

KvK nummer: 77033485
Geregistreerd bij NWVA
Bankgegevens:
Stichting Kas Dog Foundation
NL 18 ABNA 088 199 16 51
BIC : ABNANL 2A