Skip to main content

Het verhaal van Holly

Over Holly

Toen Holly  3 maanden was zag een Nederlandse dierenliefhebber haar en haar broertje bij iemand die niet goed voor ze zorgde. Het was een zogenaamde “animal lover” maar hij liet de puppy’s de hele dag alleen in een klein kamertje en ze werden verwaarloosd. Gelukkig schakelde deze Nederlandse dame Esra in en werden Ozz en Holly daar weggehaald om bij Our Nature Oath aan te sterken.
Holly is nog ter adoptie en wij besloten haar op onze lijst te zetten.

 Holly is een mix waar iets van husky of akita in kan zitten. Dat zijn wel pittige honden maar qua karakter merken we daar nog niet veel van.Ze is natuurlijk nog erg jong dus haar karakter ontwikkelt zich nu nog volop.Wat we nu al wel zien is dat Holly is een zeer sociaal hondje is, vriendelijk en ze kan het ook goed vinden met de andere honden bij ONO. Ze heeft een ruime plek, een groot gedeelte van de tuin en kan lekker rondlopen en is niet opgesloten.Dat is erg fijn voor haar! Esra de Turkse rescuer heeft een kleine roedel dus ze krijgt daar aandacht en liefde.
Holly zouden we het liefst bij een ervaren hondenbezitter plaatsten en een maatje zou ook wel leuk voor haar zijn. Hoewel niet noodzakelijk.

Holly is een kleiner middenmaatje hond en kan in oktober naar Nederland komen

Wat we weten van Holly

Geslacht: Teef
Leeftijd: ongeveer 8 maanden
Grootte: middenmaat
Kleur: bruin/wit
Ras:mix husky /bordercollie
Huidig verblijf: Our nature oath (ONO)Turkije
Reisklaar: najaar 2023

Extra info over Holly

Gesteriliseerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Info bestuur