Het verhaal van Ozz en Holly

Over Ozz en Holly

Ozz en Holly zijn broer en zus. Ze zijn nog erg jong, nog maar 5 maanden ongeveer. Toen ze 3 maanden waren zag een Nederlandse dierenliefhebber deze twee puppy’s bij iemand die niet goed voor ze zorgde. Het was een zogenaamde “animal lover” maar hij liet de puppy’s de hele dag alleen in een klein kamertje en ze werden verwaarloosd. Gelukkig schakelde deze Nederlandse dame Esra in en werden Ozz en Holly daar weggehaald om bij Our Nature Oath aan te sterken.

Ozz en Holly zijn twee enorme leuke puppy’s. Zoals alle puppy’s houden ze van spelen en knuffelen en dansen ze de hele tijd om je heen. Ze kunnen goed met andere honden en zijn sociaal. Er lijkt iets van een akita in te zitten. Dit zijn honden die een zeer ervaren baasje nodig hebben. Een akita is erg trouw en gericht op zijn baasje/vrouwtje. Hij kan in de  regel niet goed met andere honden. Dit zien we nu totaal niet bij Holly en Ozz. Ze doen het erg goed in de grote roedel van Esra.

Maar ze zijn nu nog jong. Voor de toekomst weten we dit nog niet precies. Vandaar dat we op zoek zijn naar ervaren baasjes/vrouwtjes die dit avontuur durven aan te gaan. Hoe het karakter van een puppy precies wordt weten we natuurlijk nooit precies dus je moet wel van een uitdaging houden en rekening houden met karaktertrekken van een husky/akita.

Wat we weten van Ozz en Holly

Geslacht: Reu, Teef
Leeftijd: ongeveer 5 maanden
Grootte: middenmaat
Kleur: roodbruin/wit Ozz – bruin/wit Holly
Ras:mix husky /akita? /bordercollie
Huidig verblijf: Our nature oath (ONO)Turkije
Reisklaar: zomer 2023

Extra info over Ozz en Holly

Gesteriliseerd, Gecastreerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Gezondheidscertificaat: ja
Info bestuur

KvK nummer: 77033485
Geregistreerd bij NWVA
Bankgegevens:
Stichting Kas Dog Foundation
NL 18 ABNA 088 199 16 51
BIC : ABNANL 2A