Dutch NL English EN German DE Turkish TR
Dutch NL English EN German DE Turkish TR

Het verhaal van Ruby

Over Ruby

Esra van Our Nature Oath vond moeder Flora met 8 puppy’s in de omgeving van Kalkan.  Esra is een Turkse rescuer waar wij nauw mee samenwerken. Zij runt in haar eentje een kleinschalig asiel en wij helpen haar waar we kunnen. Helaas moesten alle puppy’s na een maand of 5-6 terug naar het grote gemeentelijk asiel. Esra kan in haar eentje niet zoveel honden opvangen maar ze hebben in ieder geval een liefdevolle start bij haar gehad. We willen nu heel graag haar honden ook een kans geven. Als ze in het grote asiel blijven ziet hun leven er wel heel triest uit. We willen deze prachtige en supervriendelijke jonge honden graag een toekomst geven in Nederland, Duitsland of België.

Gelukkig heeft Ruby bij Esra een hele mooie start gehad. Ze heeft veel aandacht en liefde gehad en dat is nog goed te merken! Als je in de kennel komt waar Ruby is met haar zusjes en broertjes dan is het één gezellige boel! Ze zijn dol op elkaar en op mensen. Ruby is erg mensgericht en sociaal. Iedere week gaat Lotte een Duits meisje dat vrijwilligerswerk doet in het gemeentelijk asiel, met haar wandelen. Ze is er dol op! Ze loopt erg goed mee aan de riem en luistert al heel goed. Wat is Ruby een aanwinst!

Ruby is een middelgrote hond en een collie mix. Ze heeft het karakter van haar lieve moeder Flora, die binnenkort naar Engeland afreist. Zij heeft eindelijk ook haar forever home gevonden.

Nu Ruby nog!

 

 

Wat we weten van Ruby

Geslacht: Teef
Leeftijd: geboortedatum: 01-11-2021
Grootte: middenmaat
Kleur: bruin
Ras:mix
Huidig verblijf: Shelter in Kas Turkije
Reisklaar: februari – maart 2023

Extra info over Ruby

Gesteriliseerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Gezondheidscertificaat: ja
Info bestuur

KvK nummer: 77033485
Geregistreerd bij NWVA
Bankgegevens:
Stichting Kas Dog Foundation
NL 18 ABNA 088 199 16 51
BIC : ABNANL 2A