Skip to main content

Volg ons
en steun onze acties

HANDDOEKENACTIE KAS DOG FOUNDATION 2022

Er zijn weer mooie handdoeken en fleecedekens besteld, dit keer door Marion die van de handdoeken zelfs prachtige kussentjes heeft gemaakt! Ook een schitterende fleecedeken van Luca (aka Freddy) die nu een prachtig leven heeft bij Door en Erwin Warmerdam.

Marion had Luca geadopteerd maar moest door ziekte afstand doen van hem maar hij zit nog altijd in haar hart. Vandaar haar wens om handdoeken en een fleecedeken te bestellen bij Maurice om zo Luca nog dichtbij haar te hebben. Ook onze clubkas werd hierdoor gespekt, dankzij de actie die Maurice voor ons had georganiseerd.

Er gaat namelijk een groot deel van de opbrengst naar Kas Dog Foundation. We zijn alle adoptanten die dit bestellen heel dankbaar en vooral ook Maurice en Astrid en last but not at least

TEAMWARECONCEPT die deze schitterende producten maakt en zo’n groot deel sponsort!

HOE TE BESTELLEN

Op iedere 2e of meer bestelde handdoek krijg je 15% korting mits op hetzelfde adres. De achterkant van de handdoek is van een mooie kwaliteit wit katoen en de bedrukte kant is van fleece. Het is makkelijk te wassen op 40 graden.

TEAMWARECONCEPT doneert voor iedere handdoek maar liefst 7,50 aan Kas Dog Foundation! Hieruit blijkt maar weer hoe TEAMWARECONCEPT onze stichting een warm hart toedraagt. Wat een geweldig genereus gebaar.

Je kunt een foto met tekst  naar Maurice van der Kraan sturen: kraanm@caiway.nl en vraag hem ook voor andere nagenoeg ongelimiteerde mogelijkheden (zoals kussentjes).

Handdoek:

50 x 100 cm € 19,95

70 x 140 cm € 24,95

100 x 180 cm € 34,95

Fleecedeken:

120 x 150 € 45 

150 x 200 € 55

ONESIES -ACTIE VOOR DE SHELTER VAN ESRA, ONO (OUR NATURE OATH)

Zoals jullie inmiddels weten was het een extreem koude winter in Kas, Turkije. Het sneeuwde zelfs en dat voor het eerst in jaren. Nu, in maart vriest het nog steeds ’s nachts en de shelter- en straathonden en katten hebben het erg zwaar.
Wij hebben dankzij onze lieve sponsoren een flink aantal onesies voor de honden bij Esra kunnen kopen. We werden door Jolanda Ramaekers die nu als vrijwilliger bij Esra in Turkije is, gewezen op een sale bij Hunkemöller.

We wisten helemaal niet dat deze mooie lingeriezaak ook hondenkleding verkocht! We sloegen snel onze slag want ze waren behoorlijk afgeprijsd en zo konden tientallen onesies dankzij Mike Eyres van Palamut Pooches naar Turkije komen. Kijk maar eens hoe mooi Layla (de blinde pointer) eruitziet, zelfs matching met haar vrouwtje Esra!

Ook Carrie showt een model in het wit en wat zijn ze blij met deze extra jasjes. Hopelijk wordt het snel voorjaar en kan het badpak uit de kast gehaald worden😊. Iedereen die meedoet met onze veilingen en onze sponsoracties; heel veel dank voor jullie trouwe deelname en gulle giften!

BLOEMBOLLENACTIE VAN ERWIN EN DOOR WARMERDAM

Vorige maand hebben onze lieve Erwin en Door weer een mooie actie op touw gezet voor de hondjes van Kas Dog Foundation.
 
Erwin had voor ons gratis bloembollen geregeld en potjes met mooie narcissen en blauwe druifjes.
Onze lieve volgers en adoptanten konden ze voor een leuk prijsje kopen en ze werden gratis naar hen toegestuurd.
Erwin heeft dit allemaal zelf geregeld met hulp van lieve Door uiteraard. Hiervoor ontzettend veel dank namens de hondjes van Kas Dog Foundation!

Ook iedereen die besteld heef heel erg bedankt, deze actie heeft maar liefst € 250 opgebracht!