Skip to main content

KDF op social media

Kas Dog Foundation Rescue & Rehoming

Op onze facebookpagina (KDF) vindt u veel informatie over de honden die naar Nederland komen en ook de verhalen over de honden die geplaatst zijn én de verhalen van de vrijwilligers die ter plaatse in het veld werken.

Groep adoptanten & sponsoren KDF

Dit is een besloten groep van geweldige mensen die allemaal één ding gemeen hebben: allemaal een hond geadopteerd uit de shelter in Kas of een straathond uit die omgeving. Iedereen wordt van harte uitgenodigd hun verhalen te delen. We zijn dol op de foto’s, filmpjes én verhalen van onze Kas hondjes! Ook onze trouwe sponsoren maken deel uit van deze groep.

social media

Honden ter adoptie ter adoptie Kas Dog Foundation Rescue & Rehoming

Op deze pagina ziet u de honden die op dit moment ter adoptie zijn. Wil je snel zien welke hondjes er komen en voor welke hondjes we nog baasjes of opvang zoeken? Kijk dan op deze webpagina of ga naar de Facebook.

social media

Veiling pagina voor kas dog foundation (KDF)

Op deze pagina vindt u allerlei sponsoracties. Er worden items aangeboden en geveild met als doel geld in te zamelen voor de reis van de honden en alles waar daarmee verband houdt. Bijna iedere week is er een live uitzending waarin we mooie prijzen verloten! U kunt dan voor weinig geld lootjes kopen en de live trekking is meestal op zaterdag.

social media

Kas Animal Friends-global support and volunteer group

Dit is de internationale facebookpagina van alle volgers van de shelter in Kas wereldwijd. Hier vindt u de (bijna) wekelijkse update van Teresa Reeves met foto’s en verhalen van de hondjes. 
Altijd erg ontroerend en ook informatief. Het geeft u een kijkje in de wereld van de hondjes in de shelter. Niet altijd fijn, soms ronduit triest maar ook goed om te zien hoe verbeteringen worden doorgevoerd en ook altijd geweldig om te zien wanneer de hondjes de shelter mogen verlaten.

social media