Skip to main content
Logo KDF

Veiling/sponsoring

Op onze facebookpagina vindt u allerlei sponsoracties. Er worden items aangeboden en geveild met als doel geld in te zamelen voor de reis van de honden en alles waar daarmee verband houdt. Bijna iedere week is er een live uitzending waarin we mooie prijzen verloten! U kunt dan voor weinig geld lootjes kopen voor hele mooie prijzen die meestal aan ons gedoneerd worden.

Op woensdag worden de prijzen op de Veilingpagina gezet en dan is de live trekking op zaterdagavond om 19.00 uur.

We krijgen van vele adoptanten en sponsoren hele mooie prijzen, variërend van fijne beauty/haar producten tot hondenverzorgingsproducten, acces bars behandeling, prachtige handgemaakte tassen, woonplaids, keramiek, schilderijen, echte parelkettingen, teveel om op te noemen! Op deze manier kunnen we de transportkosten betalen en ook de andere kosten zoals bloedtesten en verplichte vaccinaties.

Daarnaast zijn wij gezegend met een aantal super adoptanten en sponsoren die ook zelf acties bedenken zoals de mondkapjes- en oliebollenacties. Dit was in 2021 een groot succes en te danken aan een aantal zeer actieve en betrokken adoptanten.

Hier zijn wij enorm dankbaar voor want de kosten per hond zijn erg hoog.

Het bestuur