Skip to main content

Het verhaal van Molly

Over Molly

Ook Molly werd gevonden met haar puppy’s en belandde zo in het grote asiel van Kas. Molly ontpopte zich al snel als een superlief hondje die erg naar aandacht snakte en het hart veroverde van de vrijwilligers van Kas Animal Friends Charity. Haar puppy’s overleefden de shelter niet en zoals zo vaak bleef ook Molly alleen achter. Molly is al een paar keer mee geweest wandelen en ze doet het zo goed. Ze is dol op wandelen en loopt zelfs al goed mee aan de riem!Aanhankelijk en sociaal, ze is een kleiner middenmaatje en een lief en rustig hondje. Ze kan het goed met andere honden vinden, ze zit nu in een kennel met een stuk of 3-4 andere honden.

Haar vriendelijk en kalm karakter past goed bij een gezin met kinderen maar ook een oudere baasje of vrouwtje zou superleuk voor haar zijn. Er staat beagle mix in haar paspoort, maar het kan evengoed een mix zijn van een ander kleiner hondje…
Ben je op zoek naar een stabiele hond die veel liefde kan geven denk dan eens aan onze Molly. Ze zal je zeker niet teleurstellen!

Wat we weten van Molly

Geslacht: Teef
Leeftijd: Geboortedatum: 10-11-2021
Grootte: middenmaat
Kleur: bruin/wit
Ras:mix beagle
Huidig verblijf: Shelter in Kas Turkije
Reisklaar: half oktober 2023

Extra info over Molly

Gesteriliseerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Info bestuur