Skip to main content

Poppy

Benek een van de oudere honden van Esra kwam op een dag naar huis met in haar kielzog een mager puppy. Ze was nog erg jong en kwetsbaar, misschien nog maar een maand of 3. Haar moeder of broertjes en zusjes waren in geen velden of wegen te bekennen. Esra kon niet anders dan haar in haar veilige shelter op nemen. Het was wel slim van Poppy dat ze met Benek was meegelopen want hierdoor kreeg ze een nieuwe kans. Alleen had ze het nooit gered.

Poppy is een erg leuke en speelse pup. Ze  vermaakt zich uitstekend bij Esra, speelt met de andere honden en ze heeft een sterke voorkeur voor grote mannelijke honden. Wel erg grappig om haar met de grote vriendelijke kangals te zien stoeien. Poppy is wel een pittige tante. Ze laat zich echt niet de kaas van het brood eten. Ze is nu nog klein maar haar karakter zeker niet. Ze zal uitgroeien tot een middenmaatje denken we.

Ze heeft lange slanke pootjes en er zou wel iets van een setter/spaniel of pointer in kunnen zitten. Ze is dus best een beetje dominant maar ook erg vriendelijk en zeker niet agressief. Ze staat haar “mannetje” maar op een goede manier. Poppy is op zoek naar een sportieve jonge familie waar ze gezellig mee op avontuur kan gaan en leuke wandelingen gaat maken. Ze kan in februari/maart 2024 naar Nederland komen.

Goed om te weten:

Geslacht: Teef
Geboortedatum: Geboortedatum: mei 2023
Formaat: middenmaatje
Ras: mix
  • Gesteriliseerd/gecastreerd
  • Al onze honden zijn getest op ehrlichiose, anaplasmose,  leishmania en hartworm
  • Voor vertrek; gechipt, ontwormd en ontvlooid
  • Multivaccin tegen Ziekte van Weil, Parvo, HCC, Distemper (hondenziekte)
  • Adoptiekosten € 495

We werken met een intakeformulier, huisbezoek en adoptiecontract