Skip to main content

VRIJWILLIGERS KASDOGFOUNDATION

Christine van Leeuwenstijn – Sponholz, vrijwilliger

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en woon nu sinds 4 jaar met mijn (Nederlandse) man Erik en onze Engelse springer spaniël Fletcher in het mooie Wijhe in Overijssel. Ik werk als vertaalster en in mijn vrije tijd als Tellington TTouch coach voor honden (www.inlijnmetjehond.nl). De Tellington-methode is een heel fijne zachte manier van lichaamswerk met het doel om de honden weer fysiek (en daardoor ook mentaal) in evenwicht te brengen. Doorgaans leidt dit tot positieve gedragsveranderingen bij de hond en een sterkere band tussen mens en dier. Vooral nerveuze, snel geprikkelde en angstige honden kunnen enorm van de methode profiteren.

Ik heb mijn weg naar de Kas Dog Foundation gevonden door Fieke Offringa, hondengedragsdeskundige en vriendin. Ik was al langer op zoek naar een organisatie waarin ik mijn kennis als Tellington-Coach zou kunnen inbrengen door als vrijwilliger te ondersteunen en ben heel blij dat ik KDF heb gevonden. Voor adoptanten in Nederland en Duitsland ben ik graag tussen 9:00 en 17:00 beschikbaar als contact als zij twijfels of problemen hebben in het samenleven met hun nieuwe ‘gezinslid’. Zij kunnen mij bellen of appen (06 12 12 77 15, vanaf Duitsland: +31 6 12 12 77 15) of een email sturen (info@inlijnmetjehond.nl).

Samen voor de dieren die ons zo ontzettend veel geven (en zo veel geduld met ons hebben).

Christine met haar hond