Skip to main content

Het verhaal van Door Warmerdam en Chalkie

    Het begon allemaal met Chalkie!
    Ik was via facebook bevriend geraakt met Beppie en via KDF werd Chalkie geadopteerd door iemand die ik kende. Dat ging helaas meteen al fout en Beppie zat met de handen in het haar. Mijn dochter en ik sprongen meteen te hulp, wij haalden Chalkie op en wisten meteen dat het niet aan haar lag! Chalkie was een geweldig hondje en wij werden meteen verliefd. We deden haar in bad, vertroetelden haar  en besloten al heel snel dat ze voor altijd mocht blijven. Na Chalkie kwamen er nog meer hondjes in opvang. Dat was geen succes eerlijk gezegd. Want ze mochten allemaal blijven..:-)..Mijn man Erwin en dochter Nikita zijn er ook schuldig aan hoor.

    Het contact met Beppie bleef en ik werd bestuurslid van Kas Dog Foundation. Rescue werk is mij op het lijf geschreven. Dit werk wilde ik altijd al doen en ik vond het geweldig om mij in te zetten voor Kas Dog Foundation. Ik ben zelf ook naar Kas gevlogen en heb in het asiel geholpen samen met mijn dochter Nikita. We hebben toen onze hond Bikkel meegenomen en het was een zeer bijzondere ervaring! Ik hoop er snel weer naar toe te kunnen gaan, de honden hebben onze hulp zo hard nodig.

    Ons roedeltje is nu wel een roedel geworden; na Chalkie kwam Boefje, Bikkel, Tess, Luca, Leo, Frankie, Peggy, Red en Mickey; allemaal Turkjes en stuk voor stuk hebben we ze in onze harten gesloten. Ze zijn voor altijd veilig en wij hebben het verschil gemaakt, niet voor één maar voor maar liefst 10 rescuehonden uit Kas…

    Daar zijn we maar wát trots op!