Skip to main content
Pinky

Pinky

Pinky heeft haar naam te danken aan haar roze neusje! Ze zat al een tijdje in het grote gemeentelijk asiel in Kas en we weten helaas weinig van haar voorgeschiedenis. Zoals de meeste honden zal ze gedumpt zijn, dat is helaas heel gewoon in Turkije.

Pinky is een ongelofelijke lieve en kalme hond. Iedereen die haar ontmoet is weg van haar. Ze is nu 3,5 jaar oud en sinds een paar maanden bij Palamut Pooches van Sara en Mike.

Samantha, een vrijwilligster van Palamut Pooches zegt:
“Pinky  is zo’n lieve en grappige hond! Ze slaapt veel, en als ze wakker wordt loopt ze al kwispelend rond om knuffels te halen en ….gaat dan weer rustig chillen. Degene die haar adopteert is een absolute geluksvogel!”

Haar bloedonderzoek liet helaas antistoffen voor leishmania zien. Ze heeft geen enkele klacht of zichtbare aanwijzing dat de leish actief is. Ze ziet er prachtig uit. Mocht je interesse hebben in Pinky dan vertellen we graag meer over deze ziekte en wat wij als stichting voor haar en de nieuwe adoptant gaan doen. Ze verdient zo een eigen familie, helemaal na drie lange jaren in het asiel…