Skip to main content

Het verhaal van Marco

Over Marco

Marco werd dit jaar op straat gevonden door een vrijwilliger van KAPSA (rescue organisatie in Kalkan). Hij was in een vreselijke staat. Hij leed aan mange (schurft) en was broodmager. Esra nam hem op en het duurde maar liefst 2,5 maanden voordat hij iets aankwam. Hij was doodsbang voor de grote kangal honden en zijn staart zat steeds tussen zijn poten. Marco heeft echt een trauma beleefd op straat en het kostte Esra meer dan 3 maanden voordat hij op zijn gemak was.

Gelukkig leeft een hond in het hier en nu en ook Marco is opgebloeid. Hij blijft een niet dominante hond en kan ook niet bij zo’n type hond. Marco is een jachthond en houdt van snuffelen en wandelen. Ook houdt hij van op stap gaan. Hij springt over het hek wanneer het hem lukt maar komt altijd terug en blijft in de buurt. Hij is avontuurlijk maar ook erg lief en vriendelijk Ook als hij los mag lopen rent hij vooruit maar komt altijd terug. Zijn zelfvertrouwen is niet heel erg groot dus hij blijft graag bij zijn baasje/vrouwtje. Marco kan erg goed met mensen, kinderen;  hij geniet van alle aandacht en is een zeer loyale hond.

Hij is nog erg speels, hij is 2 jaren oud maar gedraagt zich soms als een puppy. Hij is dol op kauwen en moet nog leren om in een huis te wonen.We zoeken een sportieve, levendige familie voor hem, die veel tijd hebben en waar hij niet al te lang alleen hoeft te zijn. Lange wandelingen zal hij heerlijk vinden en dat zal hem zeker kalmer maken in huis. Dan heb je het liefste maatje dat je bedenken kunt.

 

 

Wat we weten van Marco

Geslacht: Reu
Leeftijd: geboren op 21-05-2020
Grootte: middenmaatje
Kleur: bruin/zwart/wit
Huidig verblijf: Our nature oath (ONO)Turkije
Reisklaar: september 2023

Extra info over Marco

Gecastreerd

Chip: ja

Paspoort: ja

Vaccinaties:Rabiës vaccinatie, Bloedtest, Snaptest, Multivaccin, Ontwormd, Ontvlooid
Info bestuur