Skip to main content
Lin

Lin

Lin werd samen met haar moeder en andere broertjes en zusjes gevonden door Esra. Het was hartje winter en bitterkoud. Gelukkig waren ze veilig bij ONO het kleine asiel dat Esra in haar eentje runt. Hier kregen ze goed voer en de broodnodige zorg die deze puppy’s zo hard nodig hadden. Ze bloeiden prachtig op;  allemaal zijn ze even mooi. Helaas moest Esra ze naar de grote shelter brengen omdat ze gewoon geen ruimte meer had voor zoveel honden. Gelukkig waren ze tot 6 maanden bij haar en zijn dus heel goed gesocialiseerd.

Lin is uitgegroeid tot een mooie en vrolijke hond. Ze is erg sociaal, zeer aanhankelijk en niet angstig. Zelfs nieuwsgierig! Ze kan het goed vinden met andere honden en leert al aan de lijn te lopen. Dat vindt ze echt geweldig. De eerste keer in het gras leek ze wel een konijntje. Ze huppelde gewoon mee. Zo fijn dat ze af en toe uit de kennel mag, want het leven is erg saai. Helemaal voor deze puppy’s die al kennis hadden gemaakt met het leven in een huis en bij lieve rescuers. Het was ook een hard gelag voor de hondjes en Esra dat ze weer terug moesten…Daarom willen we ons hard maken voor Lin en haar broertjes en zusjes. Zij verdienen allen een veilig huis en een liefdevolle familie.

We denken dat Lin goed past bij een actieve familie of baasje/vrouwtje. Ze houdt van wandelen en spelen. Ze kan goed alleen maar ook bij andere honden.