Skip to main content
Ginger

Ginger

Ginger is een prachtige Engelse cocker spaniël. Helaas weten we wél iets van haar achtergrond. Ze was van een hoteleigenaar die met haar fokte. Ongeveer ieder jaar had ze een nestje…ze werd duidelijk gebruikt als broodfok. De eigenaar liet haar gewoon rondscharrelen en vele toeristen kenden haar en daardoor is ze erg sociaal. Helaas dumpte de eigenaar haar, of erger nog hij vertrok aan het einde van het  seizoen en liet Ginger achter bij het lege hotel. Hartverscheurend.

Zo kwam Ginger in het grote asiel en wat was ze in de war. Ook al was de eigenaar niet goed voor haar, ze had in en rond het  hotel altijd veel contact met mensen en kon haar eigen gang gaan. Ginger was dan ook echt even de kluts kwijt. Gelukkig veranderde dat gedrag al snel. We gingen bij haar zitten in de kennel en zagen haar alleen maar naar de ingang kijken. Ze bleef hopen dat haar baasje haar weer op kwam halen….

Haar roodbruine vacht is schitterend en ook al is ze wat ouder, ze blijft onweerstaanbaar mooi. Haar leeftijd is wel een beetje een gok.

Unique selling points zijn haar lange oren en het kuifje op haar hoofd, te leuk!

In het voorjaar kan ze naar NL, DE of BE komen.

Laat maar gauw van je ho ren als je meer wilt over deze bloedmooie dame!