Skip to main content

Jimmy

Jimmy kwam vorig jaar met zijn moeder en broertjes in de shelter. Zijn moeder werd na sterilisatie terug gezet op straat nadat al zijn broertjes stierven. Jimmy was de enige overlevende en bleef daar moederziel achter. Dit is Turkije, het straathondenprobleem is erg groot en de shelters overvol.. Ons bestuurslid Ronja was op slag verliefd op deze dappere pup en zo besloten we hem een kans te geven op een nieuwe start in Nederland. Jimmy is een mooie collie/shepard mix en is inmiddels bijna 1 jaar oud.

Jimmy is super vriendelijk.  Hij was een van de laatste honden die naar de nieuwe shelter verhuisde. Dat betekent dat hij lang in een kleine kennel zat met nog een paar andere honden. Zijn soortgenootjes waren belangrijk voor hem, hij kan het dus uitstekend vinden met andere honden. Maar mensen vindt hij toch het allerleukste. Hij is erg knuffelig en vraagt altijd om aandacht van de vrijwilligers. Je kijkt hem zo makkelijk over het hoofd. Honden zoals Jimmy daar zijn er duizenden van in Turkije…die zullen never nooit geadopteerd worden. In tegenstelling tot rashonden of honden met een bijzonder uiterlijk. Nee,  zo op het eerste oog is Jimmy niet erg bijzonder. Maar wij weten beter. Jimmy is speciaal en voor die ene familie/baasje of vrouwtje zal hij uniek zijn en het mooiste en liefste maatje ever!

Er komen nog mooiere foto’s voor nu hebben we helaas alleen maar de foto’s uit het oude asiel. Maar wij zorgen snel voor nieuwe foto’s van onze Jimmy.

Geef een reactie