Skip to main content

Léa

Zoals zoveel jachthonden werd ook Léa gedumpt nadat ze zwanger werd. In Turkije zijn pointers erg geliefd voor de jacht maar ze worden verschrikkelijk behandeld. Ook Léa. Ze had maar liefst 8 puppy’s die helaas allemaal stierven in de shelter. Léa werd weer op straat gezet (het asiel is overvol met 500 honden) maar werd steeds aangevallen door een roedel honden. We werden gevraagd om te helpen en we weten hoe zachtmoedig pointers zijn en konden niet anders zeggen dan ja!

Zoals gezegd het karakter van een pointer is prachtig. Een lievere hond bestaat niet. Ze zijn dol op mensen (ook kinderen) en zijn daardoor altijd aangenaam gezelschap!  Léa is een intelligente en vriendelijke hond. Ze straalt elegantie en souplesse uit. Ze lijkt van adel

Léa is zachtmoedig en kalm. Pointers zijn van nature jachthonden (geven het wild aan), maar ze kunnen ook goed met andere dieren samen leven als ze dat geleerd worden.  Ze heeft wel voldoende beweging nodig; fijne wandelingen, spelletjes doen en ze is superblij. Léa is nog jong en kan met een goede training een supermaatje worden.  We zoeken voor haar een liefdevolle familie of baasje/vrouwtje met ervaring, het liefst met pointers//jachthonden.

Wie geeft onze mooie Léa een kans?