Skip to main content
Lilly

Lilly

Lilly ons kwikzilvertje! Een bundeltje energie en liefde! Zo klein als ze is rent ze naar je toe en zorgt ervoor dat je haar niet over het hoofd ziet! Ze springt en danst om je heen totdat je haar oppakt en knuffelt..dan is ze in haar element. Blij met aandacht en de liefde van een mens om haar heen.

Lilly was in november vorig jaar met haar broertje en moeder in het asiel beland. Er was geen plek, overvol dus ze zat in een oud slachthuis, zonder ramen. Het was echt supertriest. Gelukkig is ze snel daarna in het nieuwe asiel geplaatst en krijgt ze meer aandacht van bezoekers en vrijwilligers.

Ze is een klein type pointer, licht in gewicht (10-12 kilo schatten we) en super vriendelijk. Ze heeft een klein wit hartje op haar koppie en een wit met bruin snoetje. Lilly is echt dol op mensen. Ze wordt kalm en rustig als je bij haar bent. Voor een hondje zoals Lilly is de shelter verschrikkelijk, ze snakt naar gezelschap en moet die delen met 400 andere honden. Haar liefde voor mensen is ontroerend, ook al hebben die haar zo in de steek gelaten.

Lilly kan goed met iedere hond, zo klein als ze is staat ze haar mannetje😊. Ze kan ook al goed aan de riem lopen en laat zich goed corrigeren. Lilly zou goed passen bij een gezin met kinderen of een baasje/vrouwtje die van wandelen houdt en haar mee neemt op avontuur. Want aan haar ellendig en troosteloos leven komt snel een einde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *