Skip to main content

Lizzy

Midden december werd Lizzy samen met 3 broertjes gedumpt op een verlaten picknick plaats in de buurt van Saklikent. Helaas stierf een broertje aan parvo en een ander broertje  verdween gewoon. Lizzy overleefde door zich te hechten aan een andere moeder hond (Fistik). Zij volgde haar overal. Ze verdwenen geregeld maar doken iedere keer weer op. Gulfem een Turkse rescuer vond ze samen aan een zeer drukke weg en nam haar mee naar huis. Anders zou ze zeker aangereden worden.

Gulfem vertelt dat Lizzy een heerlijke pup  is! Ze kan goed opschieten met de katten en andere honden en is een echte sweetheart. Ze is wat groter maar niet te groot. We verwachten dat ze een middenmaat wordt. Ze is al zindelijk en leert om aan de riem te lopen, dat valt niet mee voor een puppy en al helemaal niet voor Lizzy omdat ze altijd buiten heeft geleefd. Maar ze went nu aan een huis en tegen de tijd dat ze in Nederland is zal die gewenning al plaatsgevonden hebben.

Ze is ontzettend braaf, nog een puppy natuurlijk en als je bedenkt wat ze allemaal heeft meegemaakt, tja dan kunnen we alleen maar beamen dat Lizzy een hart van goud heeft. We wensen haar dan ook een liefdevolle familie (of baasje/vrouwtje) met ook een hart van goud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *