Skip to main content
Rudi

Rudi

Deze kleine puppy belandde  in de zomer in de shelter. Hij werd moederziel alleen gevonden,  geen moeder of boertjes of zusjes in de buurt. Ronja noemde hem Rudi; Ronja is ons  bestuurslid dat afgelopen zomer daar 2 keer is geweest om te helpen in de shelter.

Rudi zat in “the cabin”, dat is een prefab gebouwtje waar de vrijwilligers van KAFC de was doen en de voorraad ligt. Doordat het zo vol is in het asiel wordt de cabin gebruikt als tijdelijke opvang voor puppies of zieke hondjes. Rudi was veilig in de cabin en dat is niet de slechtste plek om te zijn! Veel mensen lopen daar in en uit, dus kreeg hij toch wel vele knuffels en aandacht. Maar toch, de meeste tijd zijn deze hondjes alleen. We hopen dan ook dat Rudi binnenkort naar Palamut pooches kan zodat hij nog meer kan socialiseren met mensen en andere honden. Rudi is echt een smasher! Hij heeft zo een vrolijk zwart koppie met dat kleine witte plekje op zijn voorhoofd en wit rondom zijn neusje! Het is een vriendelijke, vrolijke pup die erg goed in een gezin zou passen. Hij groeit natuurlijk nog wel, we verwachten dat hij een middenmaat hond wordt.

Ook voor Rudi, onze lonely guy, zoeken we een fantastisch forever home. Als je zo alleen op de wereld wordt achtergelate, zo klein en kwetsbaar…dan verdien je gewoon het allerliefste gezin!