Skip to main content

Sam

 We zagen Sam  voor het eerst in juni van dit jaar in het grote asiel in Kas. Hij zat samen met zijn moeder Sophie in een kennel en was super bang. Hij kroop steeds achter haar en verstopte zich. Maar na enige tijd werd hij toch nieuwsgierig (zoals het hoort bij puppy’s) en kwam voorzichtig om de hoek kijken. Na een half uurtje wilde hij al op schoot en zo werd het ijs al snel gebroken!
Onze eerste kennismaking was uiteraard ook meteen vertederend. Eerst nog zo schuw en dan na een korte tijd al zo uit de schulp kruipen, dat wordt een leukerd dachten we.

En dat is ook zo. Sam is een vrolijke puppy en heeft het erg moeilijk. De hele dag zit hij met zijn moeder in een kleine kennel zich rot te vervelen. Ze willen beiden aandacht want ze zijn erg sociaal en dol op mensen. Sam is nog jong, 8 maanden nu en hij kan nog veel leren! Hij wandelt af en toe al mee met Lotte een meisje van 13 jaar en dat gaat heel goed! Hij zou goed passen bij een actief gezin met kinderen of een baasje/vrouwtje die het leuk vindt om met hem op pad te gaan. Avonturen beleven…dat verdient Sam zo; na meer dan 10 maanden in de shelter opgesloten te hebben gezeten.

Sam zal je voor eeuwig dankbaar zijn als je jouw huis en hart voor hem openstelt.