Skip to main content
Willow

Willow

Helaas is er niet veel bekend over deze enorme lieve hond. Zoals de meeste hondjes in Turkije worden ze gedumpt of ergens gevonden. Ook lieve Willow belandde in het grote gemeentelijk asiel. Ze viel de vrijwilligers meteen al op. Zo vriendelijk en mensgericht. Dol op knuffelen en ze is daar echt niet op haar plek; geen enkele hond natuurlijk maar de zachtmoedige honden hebben het daar wel extra moeilijk.

 Willow is een knappe ranke jonge hond, die in het echt kleiner is dan ze op de foto’s lijkt. Ze zal ongeveer de hoogte hebben van een spaniël. Willow heeft een mooie lichtbruine kleur met een donker snuitje en oortjes. Ze is nog jong, ongeveer 1 jaar oud denkt de dierenarts. Willow doet het goed met de andere honden en vindt het erg leuk om mee te wandelen. Ze loopt dan al goed mee aan de riem en geniet enorm van de aandacht van de lieve vrijwilligers daar. Ze is een sociale en aanhankelijke hond die een liefdevolle familie, vrouwtje of baasje zoekt.

Denk je dat ze wel bij jou zou passen neem dan contact met ons op voor een filmpje of meer informatie. We weten zeker dat je een zeer vriendelijk maatje krijgt!