Skip to main content
Alf

Alf

Ook Alf is eind deze zomer in de shelter beland. Hij had al een chip dus hij heeft zeker een eigenaar gehad. We weten helaas niets over zijn achtergrond, zoals bij vele gedumpte honden. De situatie is ernstig in Turkije, de inflatie en slechte economie maakt de mensen arm en worden dieren daar helaas snel de dupe van. Alf is een 2 jarige prachtige settermix met een geweldig karakter!

 Alf is een kalme en zeer vriendelijke hond. Hij komt bescheiden over, wacht keurig op zijn beurt en vindt het heerlijk dat hij mag wandelen. Alf is erg goed met andere honden, sociaal en mensgericht. We zijn erg verbaasd dat een hond zoals Alf op straat is beland. Hij is beslist van iemand geweest en gewend aan het leven in een huis en bij mensen. Het is dan ook vreselijk triest dat hij in het grote asiel terecht is gekomen! Hij is hier doodongelukkig, wil heel graag veilig zijn en een familie die hem nooit meer op straat zet of alleen laat. Daarom mag Alf ook naar Europa komen, in Nederland, Duitsland of België wacht beslist een liefdevol baasje of vrouwtje voor hem.

Alf zal het goed doen bij een familie met oudere kinderen, of sportieve mensen die van wandelen houden. Alf zal je dan echt niet teleurstellen, we weten zeker dat hij jouw hart zal stelen!