Skip to main content
Ivy

Ivy

Esra van Our Nature Oath vond moeder Flora met 8 puppy’s in de omgeving van Kalkan.  Esra is een Turkse rescuer waar wij nauw mee samenwerken. Zij runt in haar eentje een kleinschalig asiel en wij helpen haar waar we kunnen. Helaas moesten alle puppy’s na een maand of 5-6 terug naar het grote gemeentelijk asiel. Esra kan in haar eentje niet zoveel honden opvangen maar ze hebben in ieder geval een liefdevolle start bij haar gehad. We willen nu heel graag haar honden ook een kans geven. Als ze in het grote asiel blijven ziet hun leven er wel heel triest uit. We willen deze prachtige en supervriendelijke jonge honden graag een toekomst geven in Nederland, Duitsland of België.

Gelukkig heeft Ivy bij Esra een hele mooie start gehad. Ze heeft veel aandacht en liefde gehad en dat is nog goed te merken! Als je in de kennel komt waar Ivy is met haar zusjes en broertjes dan is het één gezellige boel! Ze zijn dol op elkaar en op mensen. Net als Ruby is ook Ivy erg sociaal en gericht op mensen. Erg vriendelijk en aanhankelijk net als haar andere zusjes en broertjes. Ze hebben gewoon dezelfde genen.

Iedere week gaat Lotte, een Duits meisje dat vrijwilligerswerk doet in het gemeentelijk asiel, met haar wandelen. Ze loopt erg goed mee aan de riem en luistert al heel goed. Ivy is een middelgrote hond, iets kleiner dan Ruby en een collie mix. Ze heeft het karakter van haar lieve moeder Flora, die binnenkort naar Engeland afreist. Hopelijk is ook Ivy snel aan de beurt want ze staat te popelen om haar nieuwe familie te ontmoeten!