Skip to main content

Berry

Esra reed in de bergen op een verlaten weggetje toen ze Berry en een vriendje aantrof. Ze stopte maar kon hen niet meenemen waarop ze weer verder reed. De honden achtervolgden haar auto meer dan 2 km lang…Esra stopte want het werd gevaarlijk en ze kon dit niet meer aanzien. Ze nam hen mee naar ONO en deed een oproep want de honden waren getagd en hadden ook een halsband om. Niemand meldde zich en toen werd duidelijk dat ze gedumpt waren, zoals zo vele honden in Turkije.

Berry ontpopte zich al snel tot de meeste IDEALE hond. Wij noemen dat een “beginnershond”. Dit betekent dat ze super makkelijk is. Ze is erg vriendelijk en sociaal. Alles vindt ze leuk; op pad naar buiten, in de auto of naar de stad! Maar ook lekker in de grote armstoel liggen snoezen en de wereld aan zich voorbij zien trekken. Ze heeft zo weinig nodig om gelukkig te zijn.

Ze is een kleiner hondje dus perfect op de fiets achterop en makkelijk te tillen. Berry kan goed met andere honden én katten. Kinderen ook  geen probleem. Berry wil graag bij je zijn, ze is aanhankelijk en zeer sociaal. Ook aan de riem lopen doet ze perfect. We weten haast wel zeker dat ze een eigenaar heeft gehad. En die haar harteloos heeft gedumpt. Want zeg nou zelf, 2 kilometer hard achter een auto aan rennen….dat doet alleen een hond die stapel op mensen is en verdient het mooiste mandje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *