Skip to main content

Charlotte

Charlotte leefde op straat totdat ze werd aangereden en met een gebroken pootje in de dierenkliniek in Kalkan belandde. Esra van ONO ontfermde zich over haar zodat ze daar rustig kon herstellen. Op een dag ontsnapte Charlotte en dat heeft ze bijna met de dood moeten bekopen. Ze werd zodanig gewond door een roedel straathonden dat we vreesden voor haar leven.. Ze is nu weer in ONO shelter en in huis waar ze veilig is en ze wonder boven wonder weer helemaal de oude is geworden.

Charlotte is van nature een zeer zachtmoedig, kalm en vriendelijk hondje. Als je eenmaal haar vertrouwen hebt is ze aanhankelijk en zeer loyaal. Een vrijwilligster bij Esra heeft zich over haar ontfermd (er zijn daar wel 50 honden) zodat we haar wat beter hebben leren kennen. Charlotte is uiteraard wat angstig geworden voor grote groepen honden vandaar dat ze nu binnen is. We laten haar rustig wennen aan andere honden en dat gaat al een stuk beter! De vrijwilligster is fantastisch met haar aan het werk en ze is nu al lyrisch over Charlotte! Ze is de meest relaxte hond die je kunt bedenken als je alleen met haar bent. Ze is graag bij je, doet haar dutjes, scharrelt wat rond en is blij met iedere knuffel of aai die ze krijgt. Charlotte maakt niets stuk, doet alles netjes buiten, kortom superchill! Ze is een hondje waar je even geduld mee moet hebben, het vertrouwen moet opgebouwd worden maar dan heb je ook een maatje voor het leven. Ze heeft niet veel nodig, aandacht en liefde, wandeling op zijn tijd en meer verlangt ze eigenlijk niet.

Wat zoeken we voor Charlotte?

We zoeken voor Charlotte een rustig en liefdevol baasje of vrouwtje. We denken niet dat Charlotte erg gelukkig wordt van andere honden hoewel een oudere, stabiele hond mogelijk wel zou kunnen. Kinderen weten we niet eerlijk gezegd. Als er oudere kinderen zijn (boven de 16 jaar) mogelijk wel. Haar omgeving moet liefdevol en rustig zijn, Charlotte heeft zoveel meegemaakt dat we haar dit zó hard gunnen. Geen drukke stad of stress door andere honden en veel ruis. Charlotte is prachtig om te zien, superzachte mooie vacht, lieve grappige oortjes (ze lijkt een beetje op de huiself uit Harry Potter, Dobby😊) een fijn maatje en tenger gebouwd. Charlotte wensen we een huis waar ze voor altijd veilig is met een familie helemaal voor haarzelf en waar ze nooit  meer bang hoeft te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *