Skip to main content
Chalky

Chalky

Chalky woonde in een klein dorpje in de bergen en werd gevonden met 3 puppy’s. Ze brachten hen allen naar het grote gemeentelijk asiel in Kas. Helaas kregen haar puppy’s parvo en heeft maar een kleintje het overleefd. Chalky is een echte hartendief; ze heeft ons allemaal om haar “pootje” gewikkeld en nu haar puppy een forever home heeft gevonden is het tijd voor mama Chalky om ook naar haar eigen lieve baasje/vrouwtje of familie te gaan.

Zoals gezegd: Chalky is een supermooie en lieve hond. Ze wacht keurig op haar beurt om geknuffeld te worden. Het is aandoenlijk om te zien hoe ze andere honden voor laat gaan en dan kalm komt aangelopen voor een heerlijke bellyrub! Ze kan dus erg goed met andere honden! Ze loopt al mee aan de riem;  daar moet nog wel wat meer mee  geoefend worden, maar wandelen vindt ze echt heel erg leuk.  Chalky leert snel en we denken dat ze goed past bij iemand met veel tijd; ouder of jong maakt niet uit.

Chalky is snel tevreden, een wandelingetje, aandacht, knuffels om mee te spelen, een warm mandje/dekentje…en dan is ze haar slechte start in haar jonge leventje snel vergeten. Dan begint haar nieuwe leven echt!

Geef een reactie