Skip to main content

Dolly

Dolly kwam als puppy in het grote gemeentelijk asiel en was vel over been. Het werd al snel duidelijk dat ze het niet zou overleven hier en de dierenarts vroeg Esra dan ook om hulp. Toen ik haar in oktober 2022 bij Esra zag dacht ik eerlijk gezegd niet dat ze het zou redden. Zo kwetsbaar en tiny..wat moet ze al veel hebben meegemaakt.

In februari 2023 ontmoette ik Dolly weer en wat is ze uitgegroeid tot een schoonheid.  Dankzij de goede zorgen van Esra is ze er helemaal bovenop gekomen. Haar slechte start ligt achter haar en nu kijken we weer vooruit! Dolly is een mooie kleinere pointer mix. Ze is levendig en speels en houdt van mensen en andere honden. Ze is sociaal en we denken dat ze goed bij kinderen en bij katten kan. Ze is nog steeds tenger, maar gezond.

Voor Dolly zoeken we een sportieve,  energieke familie. Wandelen, spelletjes doen, op avontuur gaan, knuffelen, kortom een liefdevolle familie of baasje/vrouwtje waar ze nooit geen honger meer hoeft te lijden en waar ze voor altijd veilig is.