Skip to main content
Dotje

Dotje

Dotje’s verhaal is erg triest. Ze belandde in de grote gemeentelijke shelter in Kas maar werd daar aangevallen door een andere hond. De bijtwonden waren gruwelijk om te zien maar gelukkig zijn alle wonden perfect genezen. Dit dankzij snel ingrijpen van de vrijwilligers van Kas animal Friends Charity en door de Engelse rescuer die ook Dotje bij haar in huis heeft genomen. Ze is nu al een aantal maanden in opvang en daar zijn veel andere honden en katten en daar kan Dotje het uitstekend mee vinden!

Dotje is dus geheel hersteld en ze lijkt geen angst over te hebben gehouden voor andere honden. Ze is speels en levendig en zeer aanhankelijk. Een grote knuffelkont noemt de vrijwilligster haar! Ze kan al goed aan de riem lopen (waarschijnlijk gedumpt en had ze een baasje?), is erg vriendelijk en speels. Ze is nog jong dus heeft al heel wat pantoffels en kussens gesloopt maar die fase is nu gelukkig voorbij😊. Pinschers zijn zeer slimme en actieve hondjes, sterk en zeer sociaal. Ze zijn niet geschikt om veel alleen gelaten te worden.  Ze zitten bomvol energie en houden van fietsen, wandelen en spelen.

Dotje zal een echt familiehondje worden, loyaal en trouw aan haar gezin. Ze is leergierig en slim, kortom een stevig karakter! Een gezin met iets oudere kinderen of een sportief baasje of vrouwtje zou het beste bij haar passen.

Geef een reactie