Skip to main content

Lea

Afgelopen winter vond Esra twee kleine zwarte puppies in een doos. Gedumpt in de kou en regen, zonder moeder en gedoemd te sterven. Gelukkig dat Esra ze vond en mee naam naar ONO waar ze wonder boven wonder bleven leven! Lea is de kleinste van de twee en blijft ook klein. We verwachten niet veel groter dan 35-40 cm hooguit. Ze is een levendig klein en dapper ding. Ze past bijna in de handtas😊. Nou in ieder geval achterop de fiets in een mandje…
Lea is een vriendelijk hondje, sociaal, gewend aan andere honden en katten. Ze is speels en vrolijk zoals alle puppy’s zijn.

Lea is zoals gezegd een klein vrolijk hondje. Knuffelig, aanhankelijk en ze ziet er schattig uit. Met haar witte buikje en witte pootjes, alsof ze sokjes aan heeft. Ze heeft nog fluffy oortjes een wit toefje aan haar staart. Lea is vliegensvlug, de vrijwilligers noemen haar en haar zusje de twee vlooien omdat ze alle kanten op springen😊. Ze is supergeschikt bij een sportieve familie, of een levendig baasje of vrouwtje. Lea is nog erg jong en moet nog veel leren, ze woont wel in een huis maar moet haar aandacht verdelen met nog 30 andere honden…Dus een eigen familie voor haarzelf dat is wat we haar enorm gunnen. Zodat ze haar slechte start snel kan vergeten!

Geef een reactie