Skip to main content
Finnley

Finnley

Esra van Our Nature Oath vond moeder Flora met 8 puppy’s in de omgeving van Kalkan.  Esra is een Turkse rescuer waar wij nauw mee samenwerken. Zij runt in haar eentje een kleinschalig asiel en wij helpen haar waar we kunnen. Helaas moesten alle puppy’s na een maand of 5-6 terug naar het grote gemeentelijk asiel. Esra kan in haar eentje niet zoveel honden opvangen maar ze hebben in ieder geval een liefdevolle start bij haar gehad. We willen nu heel graag haar honden ook een kans geven. Als ze in het grote asiel blijven ziet hun leven er wel heel triest uit.

We willen deze prachtige en supervriendelijke jonge honden graag een toekomst geven in Nederland! We noemen hen nog steeds de fluffy puppy’s van Esra hoewel ze inmiddels al meer dan 1 jaar oud zijn😊

Gelukkig heeft Finnley bij Esra een hele mooie start gehad. Hij heeft veel aandacht en liefde gehad en dat is nog goed te merken! Als je in de kennel komt waar  is met zijn broertje Jackson en zusjes Ivy en Lindy dan is het één gezellige boel! Lin is ook een zusje van hem en zij is al in Nederland. Ze zijn dol op elkaar en op mensen. Vriendelijk en aanhankelijk net als zijn zusjes en broertjes.  Ze hebben gewoon dezelfde genen en hebben allen een fijn karakter.

Iedere week gaat Lotte, een Duits meisje dat vrijwilligerswerk doet in het gemeentelijk asiel, met deze groep honden wandelen. Finnley geniet van deze wandelingen, het leven is erg saai in de shelter en hij gaat graag met Lotte mee.

Finnley  is een middelgrote hond; een collie mix. Hij heeft het karakter van zijn lieve moeder Flora, die al in Engeland is geadopteerd. Hij  is vrolijk en actief en we zoeken dan ook een sportieve enthousiaste familie of baasje/vrouwtje waar hij,  met geduld,  mag leren hoe het leven in een huis is.

Hopelijk is ook Finnley snel aan de beurt want hij staat te popelen net als Ivy, Lindy en Jackson om zijn nieuwe familie te ontmoeten!