Skip to main content
Lindy

Lindy

Esra van Our Nature Oath vond moeder Flora met 8 puppy’s in de omgeving van Kalkan.  Esra is een Turkse rescuer waar wij nauw mee samenwerken. Zij runt in haar eentje een kleinschalig asiel en wij helpen haar waar we kunnen. Helaas moesten alle puppy’s na een maand of 5-6 terug naar het grote gemeentelijk asiel. Esra kan in haar eentje niet zoveel honden opvangen maar ze hebben in ieder geval een liefdevolle start bij haar gehad. We willen nu heel graag haar honden ook een kans geven. Als ze in het grote asiel blijven ziet hun leven er wel heel triest uit.

We willen deze prachtige en supervriendelijke jonge honden graag een toekomst geven in Nederland. We noemen hen nog steeds de fluffy puppy’s van Esra hoewel ze inmiddels al ruim 1 jaar zijn!

Gelukkig heeft Lindy bij Esra een hele mooie start gehad. Ze heeft veel aandacht en liefde gehad en dat is nog goed te merken! Als je in de kennel komt waar Lindy is met haar zusjes en broertjes dan is het één gezellige boel! Ze zijn dol op elkaar en spelen erg veel met elkaar. Lindy is een timide hondje. Haar zusje Ivy en broertjes zijn meer zelfverzekerder. Ze komt wel haar knuffels halen, mensen vindt ze leuk en fijn. Uit de kennel is ze nog onzeker.

Lindy kijkt een beetje de kat uit de boom. We hebben met haar gewandeld maar dat vindt ze nog vreemd. Na een minuut of 10 begon ze te lopen en te snappen dat wandelen gewoon erg leuk is. Hopelijk neemt Lotte de vrijwilligster uit het asiel haar geregeld mee uit wandelen want dan raakt ze er aan gewend. Lindy is een middenmaatje collie mix en iets kleiner nog dan zusje Ivy. Ze lijken sprekend op elkaar, als een tweeling!  Lindy heeft een paar kleine littekentjes op haar gezichtje en zo kunnen we ze uit elkaar houden😊  Ze heeft de genen van haar lieve moeder Flora, die al in Engeland is. Al deze puppy’s hebben een mooi karakter. Hopelijk is ook Lindy snel aan de beurt, ook al is ze de meest bescheiden pup van het nest;  ze staat te popelen om haar nieuwe familie te ontmoeten!