Skip to main content
Kara

Kara

Ook Kara is deze winter in de grote shelter van Kas beland. We weten helaas niets over zijn achtergrond, zoals bij vele gedumpte honden. De situatie is ernstig in Turkije, de inflatie en slechte economie maakt de mensen arm en worden dieren daar helaas snel de dupe van. Kara heeft beslist een baas gehad; hij luistert perfect en loopt aan de riem alsof hij dat altijd al gedaan heeft.

Kara is een prachtige Schnauzer mix. Hij is 4 jaar oud, gecastreerd en kan vanaf mei afreizen. Zijn karakter is vriendelijk en sociaal. Hij is levendig en heeft veel energie.
Schnauzers moeten de ruimte hebben; ze zijn actief en sportief. Het zijn over het algemeen kalme en trotse honden , een goede gezinshond die dol is op kinderen. Hij is waaks en zal zijn familie altijd beschermen. We denken dat Kara deze eigenschappen ook zal bezitten.  We zoeken voor Kara dan ook een familie met veel ruimte en tijd. Het liefst met een grote tuin maar in ieder geval met baasjes die met hem kunnen wandelen en spelen. Hij moet zijn energie kwijt kunnen en dan heb je de liefste, trouwste en grappigste hond die je maar bedenken kunt.