Skip to main content
Marco

Marco

Marco werd op straat gevonden door een vrijwilliger van KAPSA (rescueorganisatie in Kalkan). Hij was in een vreselijke staat. Hij leed aan mange(schurft) en was broodmager. Esra nam hem op en het duurde maar liefst 2,5 maanden voordat hij iets aankwam. Hij was doodsbang voor de grote kangalhonden en zijn staart zat steeds tussen zijn poten. Marco heeft echt een trauma beleefd op straat en het kostte Esra meer dan 3 maanden voordat hij op zijn gemak was.

Gelukkig leeft een hond in het hier en nu en ook Marco is opgebloeid. Marco kan erg goed met mensen en kinderen; hij geniet van alle aandacht en is een zeer loyale hond. Marco is dol op wandelen, snuffelen en spelletjes doen. We zoeken een sportieve, actieve vrouwtje/baasje of familie voor hem; die veel tijd hebben en waar hij niet al te lang alleen hoeft te zijn. Lange wandelingen zal hij heerlijk vinden. Andere (kleinere of niet dominante) honden vindt hij prima, maar hij kan ook heel goed de enige hond zijn. Want stiekem vindt hij mensen nóg leuker dan zijn soortgenootjes!
Marco is nu nog  in een privé asiel (Our Nature Oath) in Turkije maar komt half oktober naar Nederland waar hij in zijn gastgezin te bezoeken is.

Wie maakt een afspraak met hem? Marco kan niet wachten om je te ontmoeten!