Skip to main content
Maya

Maya

Kleine jonge moeder Maya werd dit voorjaar met haar puppy Teddy naar het grote gemeentelijk asiel in Kas gebracht. Haar leven met haar kleine puppy was op straat niet veilig en het is niet duidelijk wat haar achtergrond precies is. We denken wel dat ze een baasje gehad heeft maar zoals zo vaak gewoon harteloos gedumpt is. Haar pup werd gelukkig door Turkse mensen geadopteerd maar lieve mama Maya zit nog steeds in het asiel.

Het leven is erg saai en troosteloos voor Maya. Ze is klein en zit in een kleinere kennel met nog 1 ander hondje. Haar hoogtepunt van de week  is dat ze soms mag wandelen met lieve Lotte of een andere vrijwilligster. Jullie begrijpen dat ze staat te springen om een eigen lief baasje/vrouwtje of familie. Ze is nog jong,  dus speels en levendig. Klein van stuk, fluffy oortjes en staart en een prachtig koppie! Ze weegt bijna niets, ongeveer 10 kg dus een zeer handig maatje.

Maya is vriendelijk en sociaal;  dol op mensen, ze kan goed met andere honden en wandelt al goed mee aan de riem. We zoeken voor haar een forever home waar ze een warm eigen bedje krijgt en leuke wandelingen kan maken en wie weet ook nog avonturen gaat beleven.

Want het saaie leven in de shelter maakt Maya doodongelukkig.