Skip to main content
Milo

Milo

De situatie voor honden is in Turkije is op dit moment erg slecht. Vele honden die op straat leven worden opgepakt en in asiels ondergebracht.

Milo is vorig jaar gevonden bij het tankstation dichtbij het asiel. Daar worden vaak honden gedumpt. In november kwam ze in het gemeentelijk asiel en daar is ze helaas nog steeds. Milo zit in een hele kleine kennel met een paar andere honden. Bijna geen bewegingsruimte en al helemaal geen warme plek. We hopen haar snel naar een kleiner privé asiel te kunnen overplaatsen waar ze in ieder geval meer ruimte en aandacht krijgt.

Milo is een schitterende jonge hond. Ze heeft een prachtige chocoladebruine vacht met een toefje wit onder haar kin en op haar borst. Ze is zeker een rashond, niet 100% wellicht maar we herkennen de spaniël wel in haar!

Ook in haar karakter; zeer vriendelijk, sociaal en zachtmoedig. Milo kan goed met andere honden en is dol op aandacht. Ze laat zich aanhalen en wil ook graag spelen met haar vriendjes in de shelter. Voor Milo zoeken we een gezin met veel tijd en energie. Spelen en wandelen vindt ze echt geweldig. Ze verdient na een zeer ellendige winter een liefdevolle familie. Helemaal voor haar alleen!