Skip to main content
Max

Max

De situatie voor honden is in Turkije is op dit moment erg slecht. Vele honden die op straat leven worden opgepakt en in asiels ondergebracht. Max is al een tijdje in de grote gemeentelijke shelter en zat net als Betty lang in een kleine kennel. Gelukkig heeft ook hij nu wat meer ruimte, hij is naar een grotere kennel overgeplaatst. We hopen hem snel naar een kleiner privé asiel te kunnen overplaatsen waar hij in ieder geval nog meer gaat socialiseren!
Max is een vriendelijke, rustige hond. We weten nog niet alles van hem omdat in het gemeentelijk asiel meer dan 400 honden zitten… Hij gaat binnenkort naar een kleinere particuliere shelter en kan zo leren aan de riem te lopen en te socialiseren. De vrijwilligers hebben een zeer goede indruk van hem, hij is kalm en rustig en laat zich goed behandelen. Max is een middenmaat hond, hij lijkt door zijn enorme dikke vacht wel wat groter en dikker dan hij in werkelijkheid is! Een prachtige vacht die nu smerig is doordat hij in het gemeentelijk asiel zit. Daar hebben ze geen tijd om honden te wassen of te borstelen…

Wij weten dat er een geweldige hond zit onder deze fluffy vacht. Zijn tekeningen zijn werkelijk prachtig en hij is zowel van buiten als binnen een fantastische mooie hond. Hij is al iets ouder, je hebt geen last van puppy of pubergedrag. Gewoon een prachtige stabiele hond waar je jarenlang plezier van kunt hebben!