Skip to main content

Mutt

Mutt en zijn broertje Jeff werden in februari gered uit de aardbeving in Hatay Turkije. De moeder van deze twee broertjes overleefde de aardbeving niet en samen met een kat, konijn en haan kwamen Mutt en Jeff aan in Kas. De dierenarts Didem van Kas shelter vroeg een Engelse rescuer Teresa, om deze 2 kleintjes in opvang te nemen. In de shelter zouden ze het namelijk niet overleefd hebben.  Mutt is inmiddels een half jaar oud en samen met zijn broertje Jeff zetten ze de boel daar aardig op stelten.

Mutt speelt zoals iedere puppy graag met andere honden en vooral Kouki was hun favoriet. Gelukkig voor Kouki is zij geadopteerd en inmiddels al in Nederland. De broertjes missen haar, maar gelukkig zijn er nog meer speelmaatjes in de vorm van nog meer honden en katten. Mutt is een vreselijke lieve knuffelkont en super sociaal. Wat hebben ze een geluk gehad dat ze bij Teresa in een fijne omgeving hun start mochten maken. Mutt blijft een kleiner hondje, hij is iets groter dan zijn broertje Jeff maar nog steeds een kleine hond. Ze hebben iets van een mopshondje in zich en chihuahua…maar er zit vast ook nog iets anders in? Dit weeshondje zoekt zijn forever home in Nederland. Zijn broertje is al geadopteerd en komt straks ook naar Nederland. Mutt is wel een beetje bezorgd; hij wil ook graag zijn eigen familie!

We hebben hem gerustgesteld; zeker weten dat er voor hem ook een liefdevol huisje in Europa is! Heb je belangstelling voor deze leuke pup die eind zomer naar Nederland kan komen reageer dan snel.

Want wat een smasher is dit!