Skip to main content
Tanja

Tanja

Het verhaal van Tanja is bijzonder verdrietig. Ze is als jong hondje aangereden en bleef achter met een gebroken pootje. Een dierenarts heeft haar geopereerd maar haar na een paar dagen weer op straat gezet. Hierdoor is het pootje niet goed genezen en heeft ze bijna 1 jaar rondgelopen met een verminkt voorpootje. Haar voorpootje moest dan ook geamputeerd worden en Tanja gaat nu als een driepootje door het leven! Het was even wennen voor haar, maar ze kan zich nu al erg goed redden met 3 pootjes.

Ondanks deze zeer slechte start bleef Tanja vrolijk en opgeruimd. In de shelter vraagt ze altijd om aandacht en is zo vreselijk blij met een knuffel en een aai dat we haar wel naar Nederland moesten halen. Ze heeft een lief en sociaal karakter en kan het goed vinden met andere honden. Tanja is prachtig om te zien, haar vacht glanst mooi en de tekening in haar gezicht is werkelijk schitterend.

Tanja kan in juli naar Nederland komen en we zoeken voor haar een baasje/vrouwtje of familie die haar eindelijk de liefde en geborgenheid kan geven die ze verdient.