Skip to main content
Ruby

Ruby

Esra van Our Nature Oath vond moeder Flora met 8 puppy’s in de omgeving van Kalkan.  Esra is een Turkse rescuer waar wij nauw mee samenwerken. Zij runt in haar eentje een kleinschalig asiel en wij helpen haar waar we kunnen. Helaas moesten alle puppy’s na een maand of 5-6 terug naar het grote gemeentelijk asiel. Esra kan in haar eentje niet zoveel honden opvangen maar ze hebben in ieder geval een liefdevolle start bij haar gehad. We willen nu heel graag haar honden ook een kans geven. Als ze in het grote asiel blijven ziet hun leven er wel heel triest uit. We willen deze prachtige en supervriendelijke jonge honden graag een toekomst geven in Nederland, Duitsland of België.

Gelukkig heeft Ruby bij Esra een hele mooie start gehad. Ze heeft veel aandacht en liefde gehad en dat is nog goed te merken! Als je in de kennel komt waar Ruby is met haar zusjes en broertjes dan is het één gezellige boel! Ze zijn dol op elkaar en op mensen. Ruby is erg mensgericht en sociaal. Iedere week gaat Lotte een Duits meisje dat vrijwilligerswerk doet in het gemeentelijk asiel, met haar wandelen. Ze is er dol op! Ze loopt erg goed mee aan de riem en luistert al heel goed. Wat is Ruby een aanwinst!

Ruby is een middelgrote hond en een collie mix. Ze heeft het karakter van haar lieve moeder Flora, die binnenkort naar Engeland afreist. Zij heeft eindelijk ook haar forever home gevonden.

Nu Ruby nog!