Skip to main content
Betty

Betty

De situatie voor honden is in Turkije is op dit moment erg slecht. Vele honden die op straat leven worden opgepakt en in asiels ondergebracht. Betty is al een tijdje in de grote gemeentelijke shelter en zat lang in een kleine kennel. Gelukkig heeft ze nu wat meer ruimte en mag bij de vrijwilligers in- en uitlopen waardoor ze meer aandacht krijgt. We hopen haar snel naar een kleiner privé asiel te kunnen overplaatsen waar ze in ieder geval nog meer gaat socialiseren.

Betty is een vriendelijk jong hondje. Klein van stuk en dat blijft ze ook. Haar karakter is vrolijk, sociaal en zachtmoedig. Betty kan goed met andere honden en is dol op aandacht. Ze laat zich aanhalen en wil ook graag spelen met haar vriendjes in de shelter. We denken dat ze ook goed bij kinderen kan, maar weten dit (nog) niet zeker. Ze is dol op mensen dus dat zit zeker goed.
Een eigen familie waar ze een warm mandje heeft en fijne wandelingen kan maken is al geweldig voor haar. Dat heeft ze zeker verdiend; ze is al bijna 1 jaar oud en nog nooit buiten de shelter geweest. Ze zal je erg dankbaar zijn en je hebt een maatje voor het leven!