Skip to main content
Loes

Loes

De situatie voor honden is in Turkije op dit moment erg slecht. Vele honden die op straat leven worden opgepakt en in asiels ondergebracht. Loes is vorig jaar gered door Engelse rescuers. Ze werd met haar moeder en zusje in een verlaten buitengebied gevonden en meegenomen naar hun kleine shelter. Daar is ze gelukkig opgegroeid samen met andere vriendjes.
Loes is terug gekomen uit adoptie. Ze is vorig jaar geplaatst bij een ouder echtpaar. Het blijkt nu dat het niet de goede match is geweest. Loes is een vrolijk hondje dat dol is op aandacht en zich goed laat aanhalen. Ook kan ze goed met andere honden en katten. Ze geniet enorm van de wandelingen bij haar opvangfamilie en wordt steeds speelser en krijgt meer zelfvertrouwen
We zoeken voor Loes een actief baasje of vrouwtje die van wandelen houdt en met haar leuke avonturen gaat beleven. Loes is een erg vriendelijk hondje maar reageert soms iets gespannen. Daarom plaatsen we Loes ook niet bij kinderen (tenzij boven de 16 jaar). We zoeken daarom dan ook beslist een zeer ervaren baasje of vrouwtje die Loes liefdevol kan begeleiden en haar kan leren dat ze niet meer bang hoeft te zijn. Een hondenmaatje zou ook erg leuk voor Loes zijn, een stabiele niet al te oude hond waar ze zich aan kan optrekken en mee kan spelen!