Skip to main content

Freddy

Freddy leefde op straat en trok de aandacht van een Turkse rescuer. Iedere keeer als hij haar zag bleef hij bij haar, hij leek wel aan haar vastgeplakt te zitten. Hij was veel bij een school en volgde ook de kinderen waar hij dol op was. Hij deed alles om haar aandacht te trekken, volgde haar naar huis en bleef buiten op haar wachten. In weer en wind. Ze kon het niet langer aanzien en nam hem in huis en benaderde ons om voor deze knappe lieverd een forever home in Nederland, België of Duitsland te vinden.

Freddy vindt mensen geweldig en geniet van alle aandacht en knuffels. Hij is erg vriendelijk en sociaal. Hij wil dolgraag zijn eigen familie en zal een geweldig maatje worden.

Wij verwachten dat hij goed met kinderen kan omdat hij bij een school leefde en iedere dag met kinderen optrok. Hij is een middenmaatje, hooguit 17 kilo, gecastreerd en heeft alle vaccinaties om het land te verlaten. Voor Freddy zoeken we een liefdevolle familie die gezellig met hem op pad gaat en waar hij leuke dingen mee kan doen. Wandelen, spelen en vooral knuffelen!

Geef een reactie