Skip to main content
Gigi

Gigi

Gigi’s verhaal is hartverscheurend. Ze werd afgelopen winter in the middle of nowhere gevonden met haar 2 puppy’s. Ze waren allen zwaar onderkoeld, kletsnat en doodsbang. Ze werden naar de shelter gebracht maar helaas overleden haar puppy’s daar snel. Gigi bleef alleen achter.

Gigi heeft het zwaar in de grote shelter. Gelukkig zit ze in een kennel met niet al teveel andere honden want daar is ze echt bang voor. Waarschijnlijk heeft ze op straat geleefd en voor een klein hondje is dat echt heel gevaarlijk. Gigi komt door de aandacht van de vrijwilligers meer los. Ze mag wekelijks mee wandelen en dat doet haar enorm goed. Ze blijft nog timide maar is aanhankelijk naar de vrijwilligers die ze regelmatig ziet. Daar moet het toekomstig baasje echt rekening mee houden. Ze zal moeten wennen aan het leven in een huis en weer vertrouwen moeten krijgen in mensen en andere honden.

We zien haar al stapjes maken en dat geeft ons veel moed. We zoeken voor Gigi een vrouwtje/baasje met veel tijd, liefde en geduld.  Als ze je eenmaal vertrouwt zal ze het liefste maatje zijn dat je kunt bedenken.

Wie geeft onze kleine Gigi een kans?