Skip to main content
Polka

Polka

 Ook Polka is eind 2022 in de shelter beland. Ze is een prachtige zachtaardige hond en we denken dat ze een baasje heeft gehad. We weten helaas niets over haar achtergrond, zoals bij vele gedumpte honden. Polka is 3 jaren oud en een zeer mooie settermix.

 Polka is een kalme en zeer vriendelijke hond. Ze is bescheiden, wacht keurig op haar beurt om met de vrijwilligers te knuffelen en vindt het heerlijk dat ze mee mag wandelen. Polka is erg goed met andere honden, sociaal en mensgericht. We zijn erg verbaasd dat een hond zoals Polka op straat is beland. Het is dan ook vreselijk triest dat ze in het grote asiel terecht is gekomen! Ze is hier doodongelukkig, wil heel graag veilig zijn en een eigen familie die haar voor altijd beschermd. Daarom komt Polka ook naar Europa;  in Nederland, Duitsland of België wacht beslist een liefdevol baasje of vrouwtje voor haar.

Polka zal het goed doen bij een familie of sportieve mensen die van wandelen houden. Ze zal je dan niet teleurstellen, we weten zeker dat ze jouw hart zal stelen!