Skip to main content
Otto

Otto

Otto kwam vorig jaar zomer in de grote shelter terecht. Hij was erg mager en er slecht aan toe. Hij had een eigenaar gehad, hij was gewend aan de riem te lopen en was gericht op mensen. Wat er precies is gebeurd zullen we nooit te weten komen. Maar dat hij gedumpt is, dat wel. Otto zat in de kennel met de knappe dametjes Tessa en Maya en hondje Mini. Al deze hondjes zijn al geadopteerd in NL en DE (waar we heel blij mee zijn!) maar arme Otto is er nog steeds. Daarom gaan we hard op zoek naar zijn forever home.

Otto is een kalme lieve ouder hondje. Hij wandelt iedere week wel een keertje met Angela of Lotte. Hij staat echt voor het hek te wachten en laat dan wel even van zich horen. Otto laat zich graag oppakken om een knuffel te halen; hij is stapel op de dames! Hij vindt wandelen heerlijk, loopt perfect mee aan de riem en geniet van de kleinste dingen.

Otto heeft niet veel nodig; liefde en knuffels, een warm mandje, lekker eten en af en toe zijn wandelingetjes en dan is hij helemaal “heppie de peppie”! Otto past goed bij een ouder iemand of iemand die klein behuisd is en het heerlijk vindt om een (rescue)hondje een tweede kans te geven.

Otto zal je eeuwig dankbaar zijn.