Skip to main content
Molly

Molly

We zagen Molly voor het eerst in de zomer van 2022 in de grote shelter in Kas. Ze zat bij de puppy’s omdat ze in de andere kennel compleet gebullied werd door de grotere honden. Ze is klein, korte pootjes onze welbekende “Kas labrador”. Zo noemen we daar de vele hondjes met korte pootjes en een langer lijfje. Ze heeft ook zeker iets weg van een labrador, volgens ons heeft ze zeker labrador genen!

Zoals gezegd ze werd compleet overruled door de andere honden. Dit komt omdat ze een zachtmoedig hondje is. Ze is niet dominant en blijft wat op de achtergrond. We hebben met haar gewandeld, dat ging voor de eerste keer best al goed! Ze wandelde keurig mee en vond het geweldig op het gras. Ze kan goed met andere honden en is aanhankelijk en sociaal. Mensen vindt ze leuk, je kunt haar oppakken en knuffelen. Molly is een fijn maatje, niet te groot, niet te klein.

Ze is nog jong we schatten tussen de 1-2 jaar oud en zou goed passen bij een ouder baasje of vrouwtje, maar ook een familie zou goed kunnen. Molly moet nog reisklaar gemaakt worden, dus het wordt volgend jaar maart/april voordat ze kan komen. Maar haar koffertje heeft ze al gepakt😊

Molly is inmiddels in Nederland en is in Lisse te bezoeken.